1. ruj 2012.

... ten ...

I know I'm a bit late with my posts recently. Sorry, I was really, really busy dealing with paper work for the graduation. Now it's official - I'm going to graduate on September 12! Yay! I'm so excited. The thesis is finished and approved, the date of graduation is known. I can breathe easier. Finally! 

On Wendesday I went to the Red Hot Chilli Peppers concert held here in Zagreb with my boyfriend and a bunch of friends. Since their last two albums (Stadium Arcadium and I'm With You) sucked, we didn't buy tickets and decided to stay and listen to their concert outside the fence. 
I really used to love RHCP, but they really aren't as good as they used to be. Since Frusciante left the band everything went downhill. Now I'm glad I saved 50-60 euros... 
This was the outfit I wore on Wednesday:




The first three photos were taken by Marko Šolić with his Sony DSLR camera. Marko, thank you very much, you're amazing!

The rest of the photos were taken by my boyfriend with my little Canon IXUS:




Shirt: Zara, A/W 2011/12
Shorts: Topshop, S/S 2007
Sandals: Miss Sixty, S/S 2011
Bag: Accessorize, A/W 2011/12
Necklace: La Rocka





I promise I'll try to post more often in the future!

:*

Petra

Broj komentara: 10:

  1. Cipka za Peperse :)) Zeno od stila!
    Isto to (o kartama i ne kupovanju istih) sam i ja rekla kad su mi predlozili da idemo u Sofiju na koncert..radije bih ih slusala izdaleka a onda umocila noge u Crnom moru :))

    OdgovoriIzbriši
  2. a ono, nisam više baš neki fan. :D em su loši uživo (osobito otkad nema Frusciantea), em su im nastupi prekratki. i poznati su po tome. zato sam ih i slušala s druge strane ograde :) pametno, i ja bih odabrala umakanje nogu u Crnom moru! ;)

    OdgovoriIzbriši
  3. I love your top!

    xo Sootjeelina

    OdgovoriIzbriši
  4. prekrasan spoj topa i hlačica :)
    http://rainbow-flower.net/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. slučajan spoj :D trebale su biti tamnosive skinny traperice, al je vani ipak bilo prevruće u srijedu. pa sam dohvatila prvo što sam našla u ormaru :D

      Izbriši
  5. Anonimno2/9/12 17:34

    koncert je bio odličan, i definitivno se isplatilo slušati ga iz hot pita. svirali su pola sata dulje nego obično i set lista je bila odlična (dosta starih stvari). stvarno su se potrudili - koncert za pamćenje. a ovo da su loši pogotovo otkad nema johna definitivno nije točno. bila sam u srbiji 2006. godine i mogu reći da je ovaj koncert bio puno bolji. eto, treba ti bit žao :) outfit sladak, pogotovo majica :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala :) btw što se Peppersa tiče istina da je ovo bio neuobičajeno dug koncert za njih. :D al sve se to čini loše i li-la kad vidiš uživo jednog Leonarda Cohena koji sa svojih 75, 76 g. napravi koncert od 4 sata, nakon 1. reda fan pita na Depeche Modeu ili Watersa - The Wall: Live :D

      Izbriši
  6. ovo mi je preslatka kombinacija, pogotovo torba <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala ;) mislim da sam vidjela nedavno sličnih torbi u New Yorkeru i Accessorizeu, samo je dezen malo drugačiji :D ima ih i na eBayu sigurno :)

      Izbriši